adopteer een dier voor maar 15 euro per jaar

Over kinderboerderij De Sik

Op een unieke locatie binnen de landgoederenzone van de Haagse Beemden bevindt zich kinderboerderij De Sik. De kinderboerderij wordt geheel gerund door vrijwilligers. Gelukkig krijgen we veel hulp van de Kleine Hoeve met de verzorging van onze dieren. Onze vrijwilligers bieden de bezoekers van De Sik de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met de dieren.

Daarnaast is De Sik een mooie plek om andere mensen te ontmoeten en te genieten van de mooie, rustige natuur van landgoederenzone de Burgst.

Naast dieren en natuur zijn er allerlei leuke andere speeltoestellen om een middag op de kinderboerderij door te kunnen brengen. 

De kinderboerderij is ook een mooie plaats voor het vieren van kinderfeestjes.

Wilt u hier meer informatie over neem dan contact op via onze contactgegevens.

 

Helaas is kinderboerderij De Sik geheel afhankelijk van giften en donaties. Subsidies worden slechts mondjesmaat toegekend en dan nog alleen voor zeer specifieke projecten.  

Er is ook nog de mogelijheid om een dier te adopteren. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens.

 

Onze enthousiaste vrijwilligers en jeugdvrijwilligers doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u onbekommerd van mens, dier en natuur kunt genieten.